El Dakar 2018, fa 40 anys
El Dakar 2018, fa 40 anys

Aquest dissabte 6 de gener, s’inicia un nou Dakar, aquest any amb la peculiaritat que aquesta prova fa 40 anys.

La duresa d’aquesta cursa queda demostrada amb els participants frustrats que abandonen la cursa en contra de la seva voluntat, tot i estar preparats físicament. Els vehicles a vegades no resisteixen, però amateurs o professionals, homes i dones, no renuncien al pensament de tornar l’any que ve.

El Dakar, és un desafiament per aventurers, un somni compartit que promou el valor de l’ajuda mútua. Per això, la organització respectuosa amb la seguretat, el medi ambient i el patrimoni, dóna el seu suport a “Un Techo”, que dirigeix la seva acció a la construcció de vivendes d’emergència i projectes educatius, així com a “Madre de Dios”, que lluita amb diferents accions contra la desforestació en l’Amazònia peruana.

Només participen 11 dones i 3 són espanyoles. I com sempre no pot fallar la Laia Sanz. Aquest any la carrera sortirà de Bolívia i passarà per 3 països Bolívia, Perú i Argentina.

Però el ral·li segueix amb etapes exigents, que demanen tota la resistència física i tècnica, així com una adaptació continua dels pilots i conductors.

Bona sort a tots els participants!

Ves al prestatge d'esports

08/01/2018 13:26h