Guies de lectura

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Coneixements


 El Sol
El Sol
Goes, Peter  
Madrid : Maeva Young, [2022]

Un recorregut fascinant per la gegantina bola de foc que hi ha al cel, en què podràs aprendre què és la llum, com es produeixen les erupcions solars o per què el cel es veu blau.

 La Vida dels inuit
La Vida dels inuit
Bailón Trueba, Francesc , Peix, Susana , Peix, Susana  
Vigo : Cumio, octubre 2022

El poble inuit viu a l’Àrtic, una de les zones més fredes del planeta Terra. Consulta aquest llibre si vols saber com es protegeixen del fred extrem, on viuen o què mengen.

 La Vida secreta de les dents
La Vida secreta de les dents
Tolosa, Mariona  
Barcelona : Zahorí Books, maig de 2022

Com es creen les dents? Saps com s’han de raspallar? O com són les dels animals? Les respostes a aquestes i moltes més preguntes les trobaràs en aquest llibre

 Passió fórmula 1 :
Passió fórmula 1 :
Cassini della Riviera, Luigi  
Barcelona : Mosquito, 2023

T’agraden els cotxes? Amb aquest llibre repassaràs la història de la Fórmula 1 i podràs descobrir coses sorprenents sobre aquest espectacle: carreres èpiques, circuits, duels mítics...

 Robotland
Robotland
Páramo Pino, Berta  
Barcelona : Zahorí Books, octubre de 2022

Coneixes Robotland, el territori dels robots? Amb aquesta guia podràs recórrer la seva història, a més de saber com es diverteixen o quina és la seva gastronomia.

 Super poders animals
Super poders animals
Romero Mariño, Soledad  
Barcelona : Zahorí Books, febrer de 2023

Els pulmons del cocodril, el radar del dofí comú o els sensors de l’abella de la mel són només alguns dels increïbles superpoders que tenen els 22 animals que descobriràs en aquest llibre.

Volver al inicio