Guies de lectura

És Festa a l'Alt Penedès i Garraf

És Festa a l'Alt Penedès i Garraf

Les biblioteques municipals de l'Alt Penedès i el Garraf, posen al vostre abast una guia de recursos elaborada conjuntament amb l'objectiu d'apropar-vos aspectes comuns de les nostres comarques i alhora facilitar-vos els recursos documentals que trobareu a les biblioteques del vostre entorn.

En aquesta primera edició dediquem la guia de recursos a les festes populars. Ordenada per població, primer es descriu una festa de cada localitat i tot seguit, la biblioteca que ha elaborat la informació.

Al final hi trobareu un recull bibliogràfic sobre l es festes populars de cada municipi i també de les dues comarques en general. És un recul l on hi consten, a més de llibres, audiovisuals i dossiers de premsa molt útils per sa ber-ne més sobre les nostres festivitats i el nostre folklore. Tots els llibres i documents es poden consultar a la biblioteca i si estan en un altre centre es poden d emanar a través del servei de préstec interbibliotecari.

Així doncs us convidem a gaudir i viure a fons les festes majors, aplecs, fires i celebracions que, durant tot l'any, s'organitzen a les terres de l'Alt Penedès i el Garraf.
 

Fecha de creación: 14/10/2013

Última actualización: 11/05/2017

Volver al inicio