Fondos especiales

El Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.Terrassa. Biblioteca Central - Terrassa. Biblioteca Central
El Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.Terrassa. Biblioteca Central

El Centre de Documentació és un servei bibliogràfic i documental adreçat a tota mena de públic: des dels investigadors que busquen informació concreta per a un estudi científic, fins a qualsevol persona que vol conèixer una mica més el Parc.

Es va crear l'any 1998 mitjançant un conveni signat entre l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona. El Cetre de Documentació del Parc Natural es va traslladar a la Biblioteca Central de Terrassa el novembre de 2019 per fer-lo més visible i accessible a les persones interessades. 

Actualment, disposa d’un fons bibliogràfic de més de 3.000 exemplars (articles, llibres, estudis, publicacions, memòries, etc.) Es pot consultar tot el que conté a través del catàleg col·lectiu dels centres de documentació dels parcs naturals de la Diputació de Barcelona.  

Part d'aquest fons es pot agafar en préstec, tan sols és necessari disposar del carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya. 

​​​​​​​

Información complementaria:

Per tal de donar-lo a conèixer entre tots els ciutadans de Terrassa, es decidí crear un cicle d'activitats anomenat Plecdellibres.

Podeu consultar tota la programació i inscriure-us a la que més us agradi.

Temas: Espais naturals
Etiquetas: