Fondos especiales

Teatre i arts escèniques

 La Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat del Vallès disposa, des de la seva inauguració l'any 1993, d'un fons especial de Teatre i arts escèniques. Aquesta especialització va venir determinada per la seva proximitat i estreta relació amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

El fons especial està format per més de 1800 textos teatrals, llibres sobre el món del teatre i les arts escèniques, biografies d'actors i dramaturgs i obres teatrals o altres espectacles en DVD. Completen el fons tot un seguit de revistes especialitzades en arts escèniques: Ade TeatroArtezEntreacteFiestaculturalPausaPrimer acto i Zikolika.

Aquest fons creix constanment gràcies a les compres i a les donacions rebudes. Cada trimestre la biblioteca publica un butlletí per informar de totes les noves adquisicions de la col·lecció especial.

Al voltant del fons es realitzen tot un seguit d'activitats. La més destacada és el club de lectura mensual de teatre coordinat per Dolors Vilarasau. A més, la biblioteca participa en el programa del Departament de Cultura Llegim el teatre amb col·laboració amb el TNC, i juntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès participa en el cicle Parlem de... un espai de trobada entre públic, actors i directors.

Trobareu més informació i documentació sobre el món del teatre al Prestatge virtual d'arts escèniques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el que la Biblioteca Gabriel Ferrater col·labora. 

Temas: Espectacles , Art i cultura
Etiquetas:
Promedio (0 Votos)