Fondos especiales

Teatre i arts escèniques

 La Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat del Vallès disposa, des de la seva inauguració l'any 1993, d'un fons especial de Teatre i arts escèniques. Aquesta especialització va venir determinada per la seva proximitat i estreta relació amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

El fons especial està format per més de 1800 textos teatrals, llibres sobre el món del teatre i les arts escèniques, biografies d'actors i dramaturgs i obres teatrals o altres espectacles en DVD. Completen el fons tot un seguit de revistes especialitzades en arts escèniques: Ade TeatroArtezEntreacteFiestacultura, PausaPrimer acto i Zikolika.

Aquest fons creix constanment gràcies a les compres i a les donacions rebudes. 

Al voltant del fons es realitzen tot un seguit d'activitats. La més destacada és el club de lectura mensual de teatre coordinat per Dolors Vilarasau. A més, la biblioteca participa en el programa del Departament de Cultura Llegim el teatre amb col·laboració amb el TNC.

Trobareu més informació i documentació sobre el món del teatre al Prestatge virtual d'arts escèniques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el que la Biblioteca Gabriel Ferrater col·labora. 

Temas: Espectacles , Art i cultura, Teatre
Etiquetas: