Fondos especiales

LGTBI a la biblioteca Sagrada Familia

Des dels inicis, la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte disposa d'un fons especial de temàtica LGTBI (sigles que designen el col·lectiu de lesbianes, gais, transgèneres o persones trans, bisexuals i intersexuals).

Actualment consta d’uns vuit-cents volums i es presenta en una gran diversitat de suports documentals (pel·lícules en DVD, novel·les o llibres de coneixements).

Aquest fons s’ha completat amb una selecció de llibres sobre la teoria Queer que trobaràs a L’Aparador.

El Centre Cultural Sagrada Família organitza cada any NOSaltres: Setmana LGTBI+, on diferents grups, entitats, artistes i persones convidades proposen activitats i accions per visibilitzar els col·lectius, amb xerrades, projeccions, espectacles, exposicions, una fira d’entitats i diverses mostres de novetats.

Si voleu saber més, la biblioteca ha creat una àmplia selecció de minibibliografies molt visuals que referencien aquesta temàtica en diversos formats com ara novel·la, novel·la juvenil, contes infantils, biografies, còmics, teatre i poesia i pel·lícules, a més dels llibres propis de coneixements.

I per aprofundir més en aquesta col·lecció, pots consultar aquesta guia en imatges encara més extensa.

Temas: Moviments socials drets humans feminisme ecologisme gais-lesbianes...
Etiquetas: