Actividades

Laboratori de Lectura: La casa

Les cases com a espai habitat i com a espai simbòlic, construccions d'abans, d'ara i de demà, d'aquí i d'allà. O el refugi del cau en la natura habitada, sovint salvatge...

Però també aquelles cases que no tenen forma de casa, cases que volen, cases que suren, les no-cases. I les que són casa per un emps limitat, provisionals i potser compartides, més enllà del recer de la família i la llar.

Totes elles habiten els llibres i els seus personatges les ocupen i s'hi relacionen,m les transformen i les fan seves. Perquè tots tenim dret a un habitatge i a tots ens agrada sentir-nos "com a casa" però... què és realment una casa?

La mostra ens obre la porta al joc i a la refexió sobre el concepte de CASA per recórrer totes les seves estances i racons. I indagar sobre tot allò que ens fa sentir i viure aquest espai físic o simbòlic, qe ens representa i que ens guarda.

Laboratori de lectura:

El laboratori ens dona l'oportunitat de començar de zero: som arquitectes i hem de construir la nostra nova llar. Tenim tot el que necessitem en una maleta, i només cal decidir on ens instal·lem i com hade ser aquest espai somiat. Els llibres que anirem descobrint ens ajudran a pesonalitzr aquesa nova casa perquè cada vegada sigui més confortable i a la nostra mida. Un cop ben instal·lats, podrem recórrer el barri per conèixer els nostres veïns i celebrar la vida en comunitat.

Activitat Familiar. Veniu acompanyats de les  vostres nétes i néts.

 

projecte: Sempre acompanyats

 Cal inscripció prèvia.

PER A RESERVAR LA TEVA PLAÇA:

Telèfon:   Juny i Juliol: 684 467 665 - A partir d'Agost 676 801 602

Presencialment a Pompeu Lab carrer de Pompeu Fabra, 22  (Horari de 9 a 16 h)

Telèfon: 684 467 665

Fecha
26/08/2024
Hora
18:30h
Duración
1 h
Tipo de público
Adultos
Lugar
Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
Cómo llegar

Jardí de Can Sisteré, s/n

08921 Santa Coloma de Gramenet

Tel: 934 661 551
b.sta.colomag.c@diba.cat
Tipo de actividad
Actividad adaptada