Inversions ètiques

Tu què prioritzes, millorar les condicions futures del món (dels teus fills, néts, familiars en general, amics…) o obtenir més diners?

Segons una enquesta anual realitzada per l’OCU (Organizació de Consumidors i Usuaris) entre els seus usuaris, per tal de valorar les entitats financeres i els productes que hi tenen contractats, el 2016 Triodos Bank ha estat el més valorat entre els seus clients malgrat no ser el més rendible.

El Triodos és un exemple de “Banca Ètica”, la que fa una aposta ferma per la sostenibilitat, fixant-se en aspectes medioambientals, socials, ètics, solidaris i de govern corporatiu (bones pràcticas de gestió i transparència envers els inversors), a l’hora d’orientar les seves inversions.

Altrament, després d’entrevistar 20.000 inversors de diferents països, el gestor d’inversions internacional Schroeder, va certificar el rebuig d’aquests als negocis d’armes o als que no respectaven els drets humans.

  Búsquedas en el catálogo:

  También te puede interesar:

Si vols dirigir les teves inversions a entitats que segueixin criteris ètics, en aquest prestatge, apartat “Consum Alternatiu”, trobaràs un ventall de possibilitats on dipositar els teus diners.

  Ir al estante:

Fecha de creación 23-02-2017 Última actualización 28-09-2020