Clubs de lectura

El Club de Lectura de Santa Eulàlia

Cada mes un grup d’una trentena de persones es reuneix per parlar del llibre que han llegit, facilitat per la biblioteca amb anterioritat. Aquesta temporada 2017-2018 ens reunim el primer dimarts del mes.

A més de la conversa enriquidora al voltant de les novel·les, sovint tenim l’oportunitat de  compartir la tertúlia amb algun autor, i trobar-nos en altres activitats com rutes literàries, sortides al teatre, cinema…

La coordinadora, Lola Tresserras, facilita dossiers informatius sobre l’obra i l’autor i els participants fan créixer el llibre i el fan més enriquidor amb les diferents lectures individuals posades en comú.

 

Què hi trobaràs?

El bloc del Club de Lectura és el punt de trobada on line on podràs seguir i participar a les converses i recomanacions literàries. Els propis membres del club de lectura elaboren cada mes una crònica amb les conclusions de les tertúlies. També podrem saber més coses dels autors, conèixer les adaptacions cinematogràfiques de les obres o les rutes literàries que planifiquem.

2017-2018

Setembre: Incerta glòria ; [seguit de El vent de la nit] de Joan Sales

Octubre: El Silenci del far d'Albert Juvany i Blanch

Novembre: Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo

Desembre: La Japonesa de Jordi Coca

Gener: El guardian invisible de Dolores Redondo

Febrer: Frankenstein de Mary Shelley

Març: Els Vells amics de Silvia Soler

Abril: Intemperie de Jesus Carrasco

Maig: La luz que no puedes ver de Anthony Doerr

Juny: Presoners del mar i Fora de guió de Arturo Padilla de Juan

  • Adultos

Fecha de actualización: 07/06/2018

Promedio (0 Votos)