Clubs de lectura

ÒperaBib

a càrrec d'Oriol Pérez Treviño i Albert Ferrer Flamarich

Cicle de conferèncs amb l'objectiu d'apropar el món de l'òpera als usuaris de la biblioteca En col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu i la Fundació Òpera Catalunya

Les sessions s‘inicien el mes de setembre i finalitzen el mes de maig. Les trobades es fan un dilluns al mes aprox. a la biblioteca de 19:00 a 20:00 Inici del curs: 18 de setembre de 2023

Per inscriure’s caldrà tenir el carnet de la biblioteca.

18 de setembre - Inici de temporada amb la conferència ‘La veu dels sentiments’ on descobrirem la carrera i la veu de la soprano Victòria dels Àngels en l’any del centenari del seu naixement. A càrrec d’Oriol Pérez Treviño

20 de setembre a les 22:00 - ‘Recital Homenatge a Victòria dels Àngels’ a càrrec de la soprano Maria Isart. Òpera en directe a la biblioteca amb un repertori de les àrees més conegudes que va interpretar.

22 de setembre a les 18:00 Taller infantil ‘Òpera per als més petits’ a càrrec de la musicòloga Maria José Àngles. En la sessió coneixereu les particularitats de la veu de soprano i fins i tot us podreu convertir en Victòria dels Àngels cantant una de les seves àries més famoses.

16 d'octubre– Conferència sobre Romeo i Julieta de Charles Gounoud. A càrrec d’Albert Ferrer i Flamarich (al teatre La Faràndula 18, 20 i 22 d’octubre)

6 de novembre - Conferència sobre Antony & Cleopatra, de John Adams, A càrrec d’Oriol Pérez Treviño (al Gran Teatre del Liceu del 28/10 al 8/11)

11 de desembre-Conferència sobre Turandot de Giacomo Puccini. A càrrec d’Oriol Pérez Treviño (al Gran Teatre del Liceu del 26/11 al 8/11)

13 de desembre - 19:30 - Sortida al Gran teatre del Liceu a veure Turandot. Producció de Núria Espert. Preu: 95€ (ja descomptat el 40% per usuaris de la biblioteca)

8 de gener - Conferència sobre Carmen de Georges Bizet. A càrrec d’Oriol Pérez Treviño (al Gran Teatre del Liceu del 04/01 al 17/01) 29 de gener- Conferència sobre Un ballo in maschera de Giuseppe Verdi. A càrrec d’Oriol Pérez Treviño (al Gran Teatre del Liceu del 07/02 al 20/02)

19 de febrer– Conferència sobre Manon Lescaud de Giacomo Puccini. A càrrec d’Albert Ferrer i Flamarich (al teatre La Faràndula 21, 23 i 25 de febrer)

8 d'abril - Ràdio en directe a la biblioteca amb el programa 'Donant la nota: òpera' a càrrec de J.A. López Castaño.

6 de maig– Conferència sobre La Cenenterola de Gioachino Rossini. A càrrec d’Oriol Pérez Treviño (al Gran Teatre del Liceu del 18/05 a l‘1/06).

  • Adultos