Clubs de lectura

Club de lectura Petites grans editorials catalanes - Sant Quirze del Vallès. Biblioteca Marcel Ayats
Club de lectura Petites grans editorials catalanes

a càrrec de Sara Aguareles i Maria Diumaró

Descobrirem petites grans editorials catalanes, projectes alternatius que contribueixen a poder llegir mes autor@s en llengua catalana, i posarem en valor els/les traductor@s com a figura clau per a la qualitat literària de les obres que publiquen.

Quan i on?

Les sessions s‘inicien el mes de setembre i finalitzen el mes de maig Les trobades es fan un dijous al mes a la biblioteca d'19:00 a 20:00 Inici del curs: 28 de setembre de 2023

Per inscriure's cal tenir el carnet de la biblioteca. 

28 de setembre. Presentació del Club i comentari del llibre Distòcia, de Pilar Codony de l'Altra editorial, i lliurament d''A l’horitzó”, d’Hernan Díaz.

26 d'octubre. Comentari del llibre 'A l’horitzó” d’Hernan Díaz, traducció de Josefina Caball d'Edicions del periscopi, i lliurament del llibre 'La mesura de l’home”, d’Hector Rivadeneyra

23 de novembre. Comentari del llibre 'La mesura de l’home”, d’Hector Rivadeneyra Moll (Pseudònim de Javier Calvo) de Males Herbes i lliurament del llibre 'L’esdeveniment' d’Annie Ernaux

21 de desembre. Comentari del llibre ''L’esdeveniment' d’Annie Ernaux, traducció de Valèria Gaillard d'Angle editorial i lliurament del llibre 'El meu germà” de Jamaica Kincaid.

25 de gener. Comentari del llibre 'El meu germà” de Jamaica Kincaid, traducció de Carme Geronès d'editorial Les Hores i lliurament del llibre 'Els proscrits de Santa Fe' de Josep Masanés.

22 de febrer. Comentari del llibre 'Els proscrits de Santa Fe' de Josep Masanés d'AdiA edicions i lliurament de llibre 'El partit dels panteres negres' de David F.Walker.

21 de març. Comentari del llibre 'El partit dels panteres negres' de David F.Walker de Tigre de Paper i lliurament de 'Vernon Subutex 1' de Virginie Despentes.

25 d'abril. Comentari del llibre 'Vernon Subutex 1' de Virginie Despentes, traducció d’Anna Casasses de Sembra llibres i lliurament d'una lectura poètica per determinar de laBreu edicions.

23 de maig. Comentari de la darrera lectura. Cloenda i valoració del curs.

Places limitades.

  • Adultos