Clubs de lectura

Tertúlies de lectura fàcil en català - Sabadell. Biblioteca del Sud
Tertúlies de lectura fàcil en català

El Consorci per a la Normalització Lingüística i la xarxa de Biblioteques Municipals de Sabadell proposen clubs de lectures adaptades per a persones que volen practicar el català a partir de la lectura i la conversa.

Inscripcions: a la biblioteca o al Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell (Rambla, 69, Tel.: 93 727 83 40)

Sessions els dimecres a les 19.30 h
Coordinació: Joan-Anton 

 

  • Dràcula
  • El corsari negre
  • Ivanhoe

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. Són trobades adreçades a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

Les Biblioteques Municipals de Sabadell us ofereixen una vintena de clubs que poden ser del vostre interès. La biblioteca s'encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s'intercanvia aquest llibre per un nou títol. En alguns casos, segons les característiques del club i de la lectura escollida, els participants han d'abonar 1,50 € per exemplar en concepte de préstec interbibliotecari (PI) o bé aconseguir els exemplars pel seu compte. L'import del servei  de PI,  que pot variar en funció del nombre d'exemplars que calgui aconseguir per aquesta via, s'haurà d'abonar a la biblioteca en el moment de fer efectiva la inscripció al club.

 

  • Adultos

Fecha de actualización: 17/12/2019

Promedio (0 Votos)