Clubs de lectura

Club de lectura de Novel·la Biblioteca Bellvitge - Hospitalet de Llobregat, L. Biblioteca Bellvitge
Club de lectura de Novel·la Biblioteca Bellvitge

Som un grup de persones que ens agrada llegir i intercanviar les nostres opinions, en definitiva gaudir del plaer de la lectura compartida.

Llegim tots un llibre que ens proposa i facilita la Biblioteca i un cop al mes ens trobem, amb un@ moderador@, per parlar de la novel·la. Comentem els que ens ha agradat, el que no, aprenem més coses sobre l'autor etc.

A la Biblioteca: ens reunim a la Sala Chill-out, un dimarts de cada mes, de 18 a 19:30h de la tarda.

 

Fer-se membre és gratuït, només cal tenir el carnet de biblioteques.

 

Moderador: Ester Bueno

El segon trimestre abril/juny 2022 farem les lectures següents:

 

La llibrería ambulant  de Christopher Morley

Estem en la segona dècada del segle XX, en uns Estats Units encara rurals i de paisatges idíl·lics, on conviuen els vells carros i els novíssims automòbils; Roger Mifflin, un llibreter ambulant que desitja tornar a Brooklyn per a redactar les seves memòries, es ven la seva singular llibreria sobre rodes (al costat de la seva egua i el seu gos) a la ja madura senyoreta Helen McGill, qui decideix, farta de la monotonia de la seva vida, llançar-se a l'aventura i recórrer món.

Dimarts, 26 d'abril, a les 18h.

El llibre dels Baltimore de Joel Dicker.

Fins al dia del Drama hi havia dues famílies Goldman: els Goldman de Baltimore i els Goldman de Montclair. Els Goldman de Montclair, on neix en Marcus, són una família de classe mitjana normal i corrent, però els de Baltimore són molt diferents: tot els somriu, són uns triomfadors, viuen en una casa impressionant en un barri ric de la ciutat i irradien magnetisme per tots costats. En Marcus passa sempre el Nadal i l’estiu a casa dels tiets, que per a ell són la viva imatge de la felicitat. Però un dia aquell món es fa miques per sempre més. Vuit anys després del Drama, en Marcus Goldman, que ja és un escriptor famós, decideix explicar la història de la seva família.

Dimarts, 31 de maig, a les 18h.

La historiadora d’ Elizabeth Kostova.

El seu nom desperta terror en el cor dels homes. Al llarg de segles, se l'ha considerat un mite. Ara, algú s'atreveix a buscar-lo a través dels racons més foscos d'Europa i Àsia i bussejant en els més remots passatges de la història. Durant anys, Paul va ser incapaç d'explicar-li a la seva filla la veritat sobre l'obsessió que ha guiat la seva vida. Ara, entre els seus papers, ella descobreix una història que va començar amb l'estranya desaparició del mentor de Paul, el professor Rossi. Després de les petjades del seu benvolgut mestre, Paul va recórrer antigues biblioteques d'Istanbul, monestirs en ruïnes a Romania, remots llogarets a Bulgària... Com més s'acostava a Rossi, més s'aproximava també a un misteri que havia terroritzat fins i tot als poderosos sultans otomans, i que encara fa tremolar als pagesos d'Europa de l'Est. Un misteri que ha deixat un rastre sagnant en manuscrits, vells llibres i cançons murmurades a cau d'orella. Per a Paul i la seva filla arribar al final de la cerca pot significar un destí molt pitjor que la mort.

Dimarts, 28 de juny, a les 18h.

 

 

  • Adultos

Fecha de actualización: 01/07/2022

Promedio (0 Votos)