Clubs de lectura

Amb D de dona

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà llança la seva primera comunitat lectora: “Amb D de dona”. Això és possible gràcies a Tellfy, una aplicació gratuïta que permet posar en contacte virtual a persones amb un interès comú. En el nostre cas, l’obra literària produïda per grans escriptores d’arreu.

Igual que en un club de lectura, es proposa un títol per comentar en un dia i una hora. La diferència és que, mentre arriba la data, dins la comunitat es generen preguntes, reflexions, s’intercanvien recursos i es comparteixen tot tipus de propostes complementàries entorn el llibre seleccionat.

La comunitat lectora està conduïda per Anna Maria Villalonga, que és escriptora, crítica de literatura i cinema, traductora, investigadora i professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. A més, compteu amb el suport de la biblioteca que us facilita el préstec dels llibres i us oferirà l'ajuda tècnica que podeu necessitar.

Les inscripcions es fan directament a través de l’aplicació Tellfy, disponible per a Android i Apple. Només cal que la baixeu al vostre mòbil o tauleta, que cerqueu la comunitat “Amb D de dona”, escolliu l’opció per demanar participar-hi i esperar que la moderadora o la biblioteca us confirmin el vostre ingrés. Un cop en formeu part, tindreu accés a totes les informacions de la comunitat, podreu conversar, intercanviar anècdotes i fins i tot participar en l’elecció de l’itinerari de lectura.

Si us cal més suport, contacteu amb la biblioteca que coordina el funcionament d’aquesta activitat: Biblioteca Sant Ildefons (b.cornella.si@diba.cat)

  • Adultos