Clubs de lectura

Les invasions subtils. Club de lectura de novel·la - Castellar del Vallès. Biblioteca Antoni Tort
Les invasions subtils. Club de lectura de novel·la

Les invasions subtils, Club de lectura de novel·la, és concebut com a grup obert, tot i que els participants han d'estar inscrits en una llista, amb un màxim de 15 persones, per tal de facilitar la distribució d'exemplars a llegir. L'any 2017, els exemplars seran demanats a la Xarxa de Biblioteques, previ pagament de la taxa per préstec interbibliotecari per part de la persona inscrita.

La trobada d'aquest grup de persones es realitza 6 cops a l'any, en sessions d'un màxim de 90 minuts, en dates predeterminades, en dijous, a partir de les vuit del vespre, a la Biblioteca.

La conductora de les tertúlies és na Joana Zoyo, llicenciada en Filologia Hispànica amb Itinerari en Literatura, crítica literària a diferents publicacions, component del Jurat del desparegut Premi Joan Arús, i membre del Consell de Cultura de Castellar del Vallès i del Club Cinema Castellar. També, ha publicat contes, poemes i narracions.

La selecció de lectures surt de la posta en comú de tìtols a càrrec de la Biblioteca, de la conductora del club i de les persones inscrites al club.

2017

LLIBRE A LLEGIR

12 de gener

La fiesta del chivo de Mario Vargas Llosa

2 de març

Emma de Jane Austen

4 de maig

La sonrisa etrusca de José Luís Sampedro

6 de juliol

Aigua avall de Josep Maria Folch i Torres

14 de setembre

La casa dels mangos blaus de David Davidar

2 de novembre

Al vertigen de Núria Perpinyà

 

  • Adultos

Fecha de actualización: 10/01/2017

Promedio (0 Votos)