Clubs de lectura

Club de lectura a mida. La paraula més sexy és sí: feminismes i consentiment - Barcelona - Sants-Montjuïc. Biblioteca Poble-sec - Francesc Boix
Club de lectura a mida. La paraula més sexy és sí: feminismes i consentiment

Aquest club de lectura va dirigit a qualsevol persona interessada en temes sobre identitat i poder com el feminisme, la teoria queer, el consentiment i la justícia transformadora. Hem recorregut un llarg camí per comprendre la necessitat del consentiment per a l’autonomia, però encara falta treballar-hi i aprofundir en les formes pràctiques en què podem crear aquesta cultura en la nostra vida quotidiana.
Per comprendre el que es necessita a escala “macro”, començarem per estudiar els conceptes bàsics del poder, la identitat i el consentiment a escala “micro”, començant per nosaltres i les nostres comunitats directes i avançant cap amunt.

Conducció: Shaina Joy Machlus

Shaina Joy (elle/ella) es dedica a l’escriptura, l’educació, la mediació i la traducció. Té una llicenciatura en Biologia i Ciències de la Salut i formacions en mediació de comunicació no violenta i justícia transformadora. Ha col·laborat amb el centre penitenciari de Brians i a l’Elisava. Autora de La paraula més sexy és sí: una guia de consentiment sexual i coautora del llibre Y qué hacemos con los violadores? També és fundadora de Ricarda Editorial, que acaba de publicar el llibre Follando con mujeres trans, traducció del famós text de Mira Bellweather, originalment en anglès, Fucking trans women.

Primera sessió
Dijous 7 de març, 18.30 h: La paraula més sexy és sí  (l’Altra Editorial, 2020), de Shaina Joy Machlus.

Segona sessió
Dijous 11 d’abril, 18.30 h: Y qué hacemos con los violadores? (Descontrol, 2020).

Tercera sessió:
Dijous 9 de maig, 18.30 h: Cómo crear espacios más seguros: una guía para darle la patada al acoso y echarlo de los lugares que frecuentas (Orciny Press, 2020), de Shawna Potter.

  • Adultos