Salut

Especial Primavera

LiudmylaSupynska /iStock.com

Des de la Biblioteca Virtual sabem que estàs vivint uns dies complicats, plens d'incertesa i preocupació. Una situació en la qual la salut i la seguretat de tots és ara la nostra màxima prioritat i en la qual només podem actuar amb la major de les responsabilitats, posant el nostre granet de sorra per a vèncer aquest virus i que aviat puguem tornar a la normalitat. 

I malgrat tot, ja és primavera!

 

 

 

Amb l'objectiu que disposeu d'informació útil, hem preparat un recull de notícies:

  • Les biblioteques de Sant Boi de Llobregat mantenen actualitzat el blog del CID (Centre d'Informació de la Discapacitat) amb informació sobre la COVID-19 adreçada als col·lectius més vulnerables.
  • Aquests dies, el virus es pot confondre amb l'al·lèrgia estacional. Recomanem que facis el seguiment i vigilància dels possibles símptomes de la COVID-19 a través de l'app que ha posat a disposició el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.Descarrega't gratis l'app STOP COVID19 CAT.
  • Moltes editorials s'han afanyat a treure, en temps rècord, contes il·lustrats per explicar la malaltia i el perquè del confinament als infants. Us recomanem aquesta plana web del Gènius, el portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
  • Per últim, volem fer un petit homenatge a Ignaz Semmelwis, el metge pioner que va descobrir els beneficis de rentar-se les mans i et convidem a veure una exposició virtuals de cartells publicitaris del segle passat sobre el rentat de mans.
  • En aquests dies de confinament, tancats a casa, hem de mantenir-nos actius per molts motius. Recomanacions Pv Esports Cal que continuem portant una vida saludable que ens ajudi a millorar les nostres defenses i també a fer-nos sentir bé anímica i físicament.

 

 

  Go to the shelf:

Creation date 21-02-2020 Last updated 20-04-2020