Salut

Dia Mundial de l'Orgasme Femení

iStock - efetova

dijous, 8 d'agost de 2019

Fèia temps que volíem celebrar aquesta efemèride amb tu i al final, ho hem aconseguit, celebrem la feminitat!

L'orgasme femení ha estat reprimit i censurat al llarg de la història i aquesta jornada serveix com a punt d'inflexió perquè, com a missió educativa, es posi fi a tots aquells països i entorns culturals que condemnen el plaer de la dona.

Per respondre a tots els teus dubtes, t'oferim aquesta selecció de llibres, disponibles a la Xarxa de Biblioteques Municipals, dirigida a dones que vulguin conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer.

A la selecció de webs trobaràs quin és l'orígen d'aquesta celebració, els beneficis de l'orgasme per a la salut  i altres curiositats com ara el primer orgasme femení en el cinema...

Deixa volar la teva imaginació i allibera't de tabús i regles socials. Les biblioteques són l'espai idoni per a descobrir-ho.

Coneixes el servei d'autopréstec?
 

Amb aquest sistema pots realitzar préstecs, renovacions i consultar l'estat del teu carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec. + info

  In libraries you will find:

  Search the catalog:

  Selection of websites:

  You may also like:

  Go to the shelf:

Creation date 08-08-2019 Last updated 22-09-2020