Guies de lectura

Alzheimer: la malaltia de l'oblit

Alzheimer: la malaltia de l'oblit

Amb motiu de l'Any Internacional de l'Alzheimer, volem fer una aproximació a les malalties mentals amb especial menció a l'Alzheimer. Des del malalt, la família i les investigacions que es duen a terme per conèixer millor aquesta malaltia. A més un recull de novel·les i pel·lícules sobre el tema.

 També et pot interessar:

Date created: 26/07/2011

Last updated: 22/01/2015

Famílies


Authorship: Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona

Web de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona.

La Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer i altres demències de Catalunya és una organització de caràcter no lucratiu, per treballar contra els múltiples efectes de qualsevol mena que produeixin les demències.

Web de l'Asociación para las Famílias con Alzheimer amb informació sobre la malaltia, esdeveniments i tallers de formació per als familiars.

Web de l‘associació amb notícies d'actualitat informació sobre els serveis oferts i una agenda d'activitats.

Web de l‘associació amb informació sobre les iniciatives de voluntariat, notícies d'actualitat i agenda d'activitats.

Authorship: FECAFAMM

Web de la Federació que ofereix notícies, agenda, documentació i un mapa de serveis amb les associacions locals i entitats de suport.

Authorship: FEAFES

Disposa d'un directori d'associacions, un recull de documentació especialitzada i informació sobre les malalties i els programes assistencials del govern.

Authorship: Generalitat de Catalunya

Secció de la web del Departament de Benestar Social amb informació sobre prestacions, serveis i recursos que tenen com a objecte millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

Authorship: Real Patronato sobre Discapacidad

Portal de recursos documentals sobre salut mental i discapacitat del Ministeri de Sanitat. Inclou una base de dades de legislació i documentació especialitzada sobre les discapacitats.

Back to top