Serveis

Clubs de lectura

Clubs de lectura

A la Xarxa de Biblioteques Municipals compartim històries. Els clubs de lectura són trobades per a totes aquelles persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. Les biblioteques posen a disposició dels participants del club els exemplars del llibre a comentar en unes sessions que compten amb un moderador i, sovint, també amb la presència de l'autor del llibre.

T'oferim més de 500 clubs de lectura de totes les temàtiques i gèneres, només has de triar el teu! 

Aquí pots consultar tots els clubs de lectura que s'organitzen a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Observacions

Biblioteca Núria Albó de la Garriga.

Club de lectura de novel•la

Les sessions tenen una durada aproximada de 90 minuts i es fan els dimecres a les 19.30h; la data s'especifica en la guia de lectura que es dóna als inscrits i els cartells distribuïts per la biblioteca. Les places són limitades i les inscripcions són mensuals (es fan en el moment de recollir el llibre de cada sessió). El lector que ja disposi del llibre s'ha d'adreçar igualment al personal de la biblioteca per confirmar la disponibilitat de places per la trobada del mes. Els usuaris que participin en les reunions del Club de Lectura hauran d'abonar 1.50 euros en concepte de despeses de transport quan recullin l'exemplar per participar a les sessions.El Club no es reuneix  els mesos de juliol, agost i setembre.

Club de lectura "Llegim el teatre"

El Club "Llegim el Teatre" és un projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura de textos teatrals a les biblioteques. Es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC, i es combinen amb d'altres de la programació dels teatres locals. El club es troba un cop cada mes a la biblioteca, durant el període d'octubre a juny. L'activitat dura aproximadament una hora i mitja, i es realitza a la segona planta de la Biblioteca un dilluns de cada mes de 18.30 a 20h. Les sessions de debat tenen lloc durant la temporada teatral de tardor a primavera. Les places són gratuïtes i limitades. La Biblioteca facilitarà els llibres als usuaris inscrits al club sense cap cost. Cal reservar la plaça de cada sessió en la que es vulgui participar.

 

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei