Serveis

Clubs de lectura

Clubs de lectura

A la Xarxa de Biblioteques Municipals compartim històries. Els clubs de lectura són trobades per a totes aquelles persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. Les biblioteques posen a disposició dels participants del club els exemplars del llibre a comentar en unes sessions que compten amb un moderador i, sovint, també amb la presència de l'autor del llibre.

T'oferim més de 500 clubs de lectura de totes les temàtiques i gèneres, només has de triar el teu! 

Aquí pots consultar tots els clubs de lectura que s'organitzen a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Observacions

Biblioteca Can Casacuberta

Club de Lectura

A la Biblioteca Can Casacuberta hi ha tres grups de novel·la. Es reuneixen tots els dimecres finals de mes, a les 11 h i a les 19 h. i el darrer dijous de mes a les 18 h.

Per a més informació adreceu-vos al taulell d'informació de la Biblioteca o bé escriviu-nos a:  b.badalona.cc@diba.cat

Tertúlia en anglès (English Book Club)

A Can Casacuberta oferim el Club de Lectura en anglès (English Book Club) amb tres grups (inicial, intermedi i avançat) que es reuneixen un cop al mes.

El grup de nivell intermedi alterna la lectura d'obres adaptades que faciliten la comprensió i l'aprenentatge progressiu de l'idioma amb tertúlies sobre temes d'actualitat d'interès general (Let's talk!), mentre que el grup de nivell avançat ja llegeix obres no adaptades d'autors diversos.

Per a més informació adreceu-vos al taulell d'informació de la Biblioteca o bé escriviu-nos a:  b.badalona.cc@diba.cat

Club de Lectura Fàcil

A la Biblioteca Can Casacuberta hi ha dos Clubs de Lectura Fàcil, adreçats a persones amb diferents capacitats lectores que llegeixen llibres en format LF.

Els grups es troben cada 15 dies, els dimarts a les 10:30 i 19 h. Els grups estan formats per unes 14 persones i una monitora voluntària, proporcionada per Òmnium Cultural, i en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià.

Per a més informació adreceu-vos al taulell d'informació de la Biblioteca o bé escriviu-nos a: b.badalona.cc@diba.cat

Biblioteques que ofereixen aquest servei:

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei