Serveis

Préstec

Préstec

La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (en el cas dels bibliobusos, 21 documents). Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals.

També pots descarregar-te llibres electrònics des del portal eBiblio Catalunya. Més informació sobre el 'Préstec de llibres electrònics'.

 

Observacions

Biblioteca Central de Terrassa (bct) -  Serveis a mida - La biblioteca mòbil

Actualment la bibliomòbil no dona servei. Disculpeu les molèsties.

La biblioteca mòbil Terrassacentre

La biblioteca mòbil o bibliomòbil és un servei conjunt de Terrassacentre i el Servei de Biblioteca Pública de Terrassa, la bct xarxa, que pretén acostar la biblioteca i els seus serveis als ciutadans i ciutadanes que es desplacen a les botigues del centre a comprar.

La bibliomòbil ofereix el servei de préstec de documents a diferents places del centre històric. La bibliomòbil acosta la lectura a la gent gran, a persones amb mobilitat reduïda i al públic en general.

També s'ofereixen altres serveis de la bct xarxa com la reserva de documents, la consulta del catàleg i fer-se el carnet.

 

Agenda de servei:

La bibliomòbil dona servei habitualment dues tardes a la setmana (del 2 de novembre de 2017 al fins el 21 de desembre de 2017 i a partir del 10 de gener de 2018):

  • Dimecres a la Placeta Saragossa de 16.30 a 19.00 h.
  • Dijous a la Plaça Vella de 16.30 a 19.00 h.
  • Durant el període de Nadal, continuarà oferint servei amb canvi d'ubicació:
    • Dies: 27 i 28 de desembre de 2017, 3 i 4 de gener de 2018: a la Plaça Salvador Espriu (al costat del trenet de Nadal), de 16,30 a 19 h. 

En cas de pluja o davant la previsió de climatologia adversa la bibliomòbil no oferirà servei.

 

Com arribar-hi:

Plaça Vella: Placeta Saragossa: Plaça Salvador Espriu:

 

Més informació:

Biblioteques que ofereixen aquest servei:

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei