Recomanació

La Noia de la caravana

La Noia de la caravana

Gual Vadillo, Xavier

Barcelona : Fanbooks, 2017

“La noia de la caravana” és un thriller juvenil, que enganxa des del principi, de lectura senzilla i amena, amb intriga constant  i més d’un ensurt. Si la llegiu, us farà passar una bona estona. Va guanyar, a més el Premi Muntaner 2017

La història comença quan la Laura es desperta sola, adolorida i amb un trau al cap, dins d’una caravana. No sap com ha arribat fins allà, l’únic que sap és que segueix en aquell càmping maleït i que no ha pogut escapar del laberint de caravanes abandonades.

La Laura és una noia de 16 anys que mentint a la seva mare decideix marxar un cap de setmana  amb  en Kilian, un noi dos anys més gran que ella i que li agrada moltíssim. Ella no sap  on la portarà però li és igual, només pensa en el cap de setmana romàntic que passarà al seu costat.

El que la Laura no hauria pensat mai és que en Kilian  la portaria a un càmping abandonat i solitari enmig de la muntanya. A partir d’aquest moment  comença a posar-se neguitosa i tensa, alguna cosa la inquieta però no sap ben bé què és. Què li amaga en Kilian? Per què l’ha portat  a un lloc tan inquietant? No té cobertura al mòbil, ningú sap que és allà… I si en Kilian és un violador o un psicòpata? Ha estat massa confiada? Passen la nit junts a la caravana però quan la Laura es desperta en Kilian ja no hi és. Tota sola comença a descobrir missatges estranys, petjades… Res ni ningú és el que sembla en aquest indret tan misteriós i fantasmagòric. La Laura  se sent amenaçada, no sap que està passant ni quin és el seu paper en aquesta història, però està segura d’una cosa i és que HA DE FUGIR!

Més informació:

Recomanat per Bib. Districte 2. Terrassa

24/01/2019