Recomanació

Te echo de menos

Coben, Harlan

Barcelona : RBA, 2017

La protagonista "Cat" és policia de Nova York. És filla i néta de policies. Està investigant una sèrie de desaparicions que de moment no la porten gaire lluny per què no troba proves sòlides que les sustentin. La seva vida no ha estat gens fàcil, sobre tot després que assassinessin al seu pare i que el seu promès, el Jeff, l’abandonés divuit anys enrere sense donar-li cap explicació.
La Cat acaba de trobar el perfil d’en Jeff a un lloc web de cites i per un moment el seu món s’ha vingut avall perquè hi ha indicis que ell estigui relacionat amb les desaparicions. El passat ha tornat com un fantasma i, com més investiga, més  inquietant es torna tot plegat. Hi ha massa preguntes sense respostes. Les seves certeses han volat pels aires. El que creia saber sobre els seus éssers estimats trontolla. Hi ha massa peces que no encaixen. Tota la seva vida està en joc a dins mateix d’aquesta boja investigació que s’ha convertit en alguna cosa personal.
I enmig d’aquest relat trepidant va sonant una i una altra vegada, com un teló de fons, la deliciosa cançó de John Waite “Missing you”.
No et deixis perdre aquest tast d’adrenalina addictiva. T’encantarà!

L'autor és un supervendes americà que domina l’art del suspens i el thriller psicològic. Ha guanyat tots els premis que es concedeixen a la novel·la criminal i de misteri. Ha venut més de cinquanta milions d’exemplars de les seves obres. Ha estat traduït a més de quaranta idiomes i ha assolit una fama internacional gràcies a la seva gran destresa narrativa. Porta més de deu anys escrivint ficció a la pàgina d’opinió del “New York Times”.

Més informació:

Recomanat per Bib. Districe 3. Terrassa.

18/11/2019