Recomanació

Justicia :

Sandel, Michael J.

[Barcelona] : Debate, 2011

Michael J. Sandel és un prestigiós filòsof i comunicador, nascut a Minneapolis el 1953. Graduat per la Universitat de Brandeis (1975) i doctorat per la Universitat d’Oxford (1981), és professor a la Universitat de Harvard. Ha rebut, entre d’altres, el Harvard-Radcliffe Phi Beta Kappa Teaching Prize (1985) i el premi Princesa de Asturias de ciències socials (2018). 

El seu estil comunicatiu l’ha generat una gran reconeixement com a divulgador. I és que mai ens permet quedar-nos indiferents. 
Aquest és l’estil que trobem a Justicia: ¿Hacemos lo que debemos? A través d’un llenguatge entenedor, Michael J. Sandel presenta supòsits pràctics per reflexionar sobre els grans dilemes ètics i polítics de la història de la filosofia i contrastar-los amb temes actuals com ara la democràcia, el capitalisme, l’enginyeria genètica, la corrupció, la immigració… D’aquesta manera aconsegueix portar a lector a aprofundir en les seves creences i a ser conscient de que les pròpies conviccions ètiques s’han de construir dia rere dia en continu diàleg amb el món en el qual estem immersos.

El llibre està basat en el curs d’introducció a la filosofia política que Sandel imparteix des de fa més de trenta anys a la Universitat de Harvard.
Si vols reflexionar sobre les teves opinions sobre les grans qüestions socials i polítiques actuals, conèixer els principis que les fundamenten, avaluar críticament aquests punts de vista i gaudir d’un llibre entretingudíssim, no pots deixar de llegir  Justicia: ¿Hacemos lo que debemos?

Més informació:

Recomanat per Montse Vega. Bib. El Molí. Molins de Rei

09/03/2020