Recomanació

Entrenamiento físico integral para las artes marciales

Entrenamiento físico integral para las artes marciales

Cochran, Sean

Móstoles, Madrid : Arkano Books, 2004

Un llibre per al perfeccionament de les facultats fonamentals de les arts marcials - fortalesa, flexibilitat, tolerància, equilibri, rapidesa i agilitat-, cal fer tota una àmplia gamma d'exercicis específics, exercicis que mai abans havien estat recopilats fins a formar, com ara un manual de fàcil ús. I és precisament per això que l'obra Entrenamiento físico integral para las artes marciales constitueix l'instrument més idoni per preparar al cos de manera que tingui un paper excel·lent tant en karate, taekwondo, judo, aikido, jujitsu i kempo, com en qualsevol altra disciplina de les arts marcials.

Sean M. Cochran, cinturó negre de segon grau de Taekwondo i posseïdor del títol d'especialista en enfortiment i condicionament de la NSCA (National Strength and Conditioning Association), ha actuat en repetides ocasions com a assessor de nombrosos clubs professionals de beisbol i d'organitzacions atlètiques federades que abastaven una extensa varietat d'esports.

La finalitat d'aquesta guia és millorar el rendiment en les arts marcials,  tant si és a nivell professional com si és a nivell aficionat, amb 80 exercicis il·lustrats amb fotografies.

Més informació:

Recomanat per Carla Canongia. Biblioteca Municipal de l'Ateneu de Esparreguera.

15/07/2019