Basquetmania: 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu

Basquetmania

Robirosa, Jordi

Barcelona : Columna, 2011

Jordi Robirosa és, sens dubte, la cara visible del periodisme basquetbolístic català. Amb l'ex jugador del Barça Nacho Solozábal formen l'equip de les retransmissions dels partits de bàsquet per TV3. Incansables, apassionats, "apustuflants"! 

Basquetmania (BASQUET! MANIA!) era el programa de bàsquet de la Televisió de Catalunya, tan entretingut i divulgatiu que el miràvem fins i tot els apassionats del futbol!

El llibre que us recomanem és un recull d'anècdotes sobre el món del bàsquet viscudes pel seu autor. El llibre perfecte per als aficionats de veritat, per als que posen cara a Clifford Luyk,i a Audie Norris; per als que coneixen la història de Fernando Martín; en definitiva, el document ideal per als bojos d'aquest esport!

"La història d'una carta lliurada en mà a Drazen Petrovic a Zagreb, els moments difícils a les terribles pistes gregues, les vivències més emocionants al costat dels equips catalans a totes les Final Four, el record de l'inigualable Audie Norris, la veritable història del gran capità Nacho Solozabal... I és que vint-i-cinc anys voltant pels camins del nostre bàsquet -el català, l'espanyol i l'europeu- donen per a molt."

Altres recursos:

Recomanat per Marta Puig. Bib. Sant Oliva. Olesa de Montserrat

02/11/2015