Recomanació

Muntanya amb esquís

Muntanya amb esquís

Broch i Guimerà, Manel

Zaragoza : Prames, 2013

Muntanya amb esquís és un manual de tècnica d'esquí de muntanya, un esport el qual el seu nombre de practicants ha augmentat aquests darrers anys de manera espectacular.

Muntanya amb esquís recull l'experiència pedagògica de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, mitjançant el treball de recopilació, ordenació i avaluació realitzat pels seus autors: Manel Broch Guimerà i Xavier Martínez Andreu.

Muntanya amb esquís és un llibre de lectura inexcusable per a tots els adeptes a l'esquí de muntanya, per tal que el puguin practicar amb la màxima seguretat i rendiment; però serà també el llibre de text per a aquells que s'hi vulguin iniciar en la seva pràctica.

L'esquí de muntanya és un esport que enganxa. L'entorn verge i salvatge en què es desenvolupa, la satisfacció d'assolir un cim, el lliscar per neus mai trepitjades, l'esforç que comporta, els increïbles paisatges, els amics, les llums de l'alba i del capvespre, tot un aglomerat de sensacions que fan gaudir de la vida.

Més informació:

Recomanat per Carla Canongia. Bib. Municipal L'Ateneu d'Esparreguera

02/11/2015