Recomanació

Els quatre bandolers a la Mola

Els Quatre bandolers a la Mola

Gomà, Enric

Barcelona : Abadia de Montserrat, 2009

Us imagineu poder viatjar en el temps? I que gràcies a això un dia que amenaçava amb esgarrar les vacances d’estiu, acabés resultant tota una aventura?

Tot va començar un matí a l’hora d’esmorzar, preparant-se per anar d’excursió a la Mola, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Baralles a taula i batalla entre els dos germans Oriol i Jan, amb les torrades volant com si fossin míssils, tingué com a conseqüència un càstig terrible per a ells. Tot l’estiu sense poder menjar gelats ni anar a la piscina!!!l  

Començar el dia amb aquesta “condemna” en el seu futur no semblava que hagués d’acabar bé, sobretot per a uns bandolers. Sí, bandolers com en Capablanca, famós al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. I és allà on l’Oriol, el Jan i els seus dos amics, la Maria i el Vladimir, viatjaran enrere en el temps. Una topada amb uns antics soldats de la guerra dels carlins podria tenir conseqüències. Aconseguiran l’Oriol i el Jan que els seus pares els aixequin el càstig gràcies a això?

Per descobrir-ho haureu de llegir aquest conte... i seguir la mateixa ruta que van fer ells pel Parc Natural de Sant Llorenç. Segur que descobrireu racons molt sorprenents!!

 

Recomanació feta per Sara Codina. Biblioteca Central de Terrassa

24/03/2020