Recomanació

Inés del alma mía

Allende, Isabel

Barcelona : Random House Mondadori, 2006

Isabel Allende va néixer a Lima (Perú) el 2 d’agost de 1942. És escriptora, periodista, professora d’escriptura creativa i literatura llatinoamericana. 

Allende és una de les escriptores més demanades a les nostres biblioteques, ha captivat a diverses generacions i les seves obres mai defrauden a les lectores i lectors, per aquest motiu és considerada una les escriptores més llegides al món. Inés del alma mia es va publicar al 2006, però gràcies a l’adaptació audiovisual torna a ser una novel·la d’actualitat. 

La vida d’Inés Suárez, una jove rebel, resolutiva, apassionada, desitjosa de viure unes aventures que  a la societat del segle XVI estaven completament vetades a les dones, va servir d’inspiració a Isabel Allende per escriure aquesta novel.la on es barreja l’amor i la violència, els somnis de glòria amb la derrota i la frustració, la valentia i el deshonor, i com no podria ser d’una altra manera, la realitat amb la literatura, que de la mà d’aquesta escriptora viurem d’una manera èpica. 

Un relat que no ens deixarà indiferents, on tornarem a veure el paper tan important de les dones, i la lluita constant que s’ha tingut al llarg de la història. Una novel·la que ens captivarà des del primer moment.  

La sèrie, que ja es considerada una de les millors produccions audiovisuals del 2020, farà que ens transportem al Perú i Xile del segle XVI amb una caracterització fantàstica de l’Elena  Rivera.

 

Més informació:

Recomanat per Elena Castaño. Bib. Contravent. Vilanova del Vallès.

29/03/2022