APP


Aplicacions per a smartphones i tablets relacionades amb el consum d'aigua, notícies d'actualitat, sequera, nivells hídrics i pluviometria. 


 

Torna al prestatge  ►



RECURSOS WEB


WaterDate

Una app educativa i lúdica desenvolupada per la Fundación Aqualogy amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua i de l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua.

iOS
Android



Ahorro en casa 

Estalvia diners a casa amb infinitats de trucs, consells, recursos i bones pràctiques. Esta dividida per les zones de qualsevol habitatge: cuina, bany, dormitoris, terrassa, jardí, saló,...

Android
 


El tiempo 

Conté informació de predicció de l'oratge durant els propers 14 dies, i hora a hora els dos propers dies.

► Android


International Water Summit (IWS)  

Útil aplicació que aporta informació actualitzada sobre el congrés International Water Summit (IWS), que versa sobre el problema de la escassetat de l'aigua.

► Android


Tide 7

Pronòstic de marees en la zona del mar d'Irlanda, Regne Unit, Bèlgica i fins Holanda.

► Android 


Drinking Water

Drinking Water és una aplicació que te recorda quan tens que beure aigua, i fa un seguiment dels teus hàbits per tal d'assegurar una correcta hidratació.

► Android


Water World

Aplicació que genera un accés instantani a diferents llocs d'informació (notícies, vídeos, casos d'estudi...) sobre la gestió dels recursos hídrics.

► Android


Where's my water? 

Divertit videojoc de Disney que ajuda als menuts a prendre consciència de l'ús responsable de l'aigua per a la dutxa i la higiene personal.

► Android


Energy costs calculator

Aplicació gratuïta que permet calcular la despesa i el malbaratament d'energia i aigua, incloent trucs i consells per tal d'estalviar aigua.

► Android


Fuel Water for Cars

Senzilla aplicació que ens ajuda a transformar un cotxe per a poder utilitzar hidrogen d'aigua com a combustible.

► Android


IrrglApp

Completa aplicació gratuïta espanyola per a gestionar adequadament la irrigació d'una plantació. Calcula les quantitats i periodicitat del reg en funció del terreny i dels cultius.

► Android


SAS survival guide lite

Aplicació molt útil que permet accedir a informació pràctica i consells audiovisuals per a sobreviure a la natura, entre ells com aconseguir aigua a territoris hostils.

► Android


Eltiempo.es

Conté informació de predicció de l'oratge durant els propers 14 dies, i hora a hora els dos propers dies.

► iOS


Water.org

Aplicació que ens permet escoltar podcast (arxius d'audio) sobre temes relacionats amb la crisi mundial de l'aigua, amb entrevistes a destacats experts en l'àmbit.

► iOS


Tide Times

Aquesta aplicació ofereix pronòstics de marees a la zona del mar d'Irlanda i la costa de Regne Unit.

► iOS


Waterlogged

Senzilla aplicació que ens permet marcar com a objectiu beure suficient quantitat d'aigua i tindre el cos hidratat correctament.

► iOS


Where's my water? 

Versió per a iPhone del divertit joc de Disney que ajuda els menuts a prendre consciència de l'ús responsable de l'aigua a la dutxa i a la higiene personal.

► iOS


Swimming Pool Energy & Water Savings Calculator

Aplicació dissenyada per a estalviar aigua quan es gestiona una piscina.

► iOS


PureSense Irrigation Manager

Aplicació gratuïta pensada per a qui necessiti cultivar una plantació i vulgui gestionar correctament la quantitat d'aigua que necessita i la periodicitat d'irrigació.

► iOS


SAS Survival Guide - Lite

Versió per a iPhone d'aquesta útil aplicació que permet accedir a informació pràctica i consells audiovisuals per a sobreviure a la natura, entre ells com aconseguir aigua a territoris hostils.

► iOS


The Intelligent Use of Water

Audio podcast gratuït de Rain Bird, que reuneix les conclusiones del 5è Congrés Intelligent Use of Water Summit amb panell d'experts mundials en estalvi d'aigua i energia.

► iOS
   


Torna al prestatge  ►