Mundial de Natació 2015
Mundial de Natació 2015

El 24 de juliol comença el 16è Campionat del Món de Natació a Kazan, capital del Tartaristán, un dels principals centres esportius, universitaris i científics de Rússia. En aquests mundials es disputaran les proves de natació, natació sincronitzada, salts i high diving (salts de gran altura), aigües obertes i waterpolo. Aquestes seran les últimes proves de màxima exigència abans dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de 2016. Són 14 els nedadors seleccionats per formar part de la delegació espanyola, entre ells, set catalans i una mallorquina

D'entre les últimes notícies del Mundial de Natació destaquen que la subcampiona olímpica Mireia Belmonte que està inscrita en varies proves, per culpa d'una lesió a les espatlles, no s'ha pogut preparar a consciència i no se li recomana la participació als Mundials.

La selecció espanyola de waterpolo femení s'ha convertit en un equip quasi imbatible. Amb una mitjana d'edat de 24 anys, destaquen les novetats de Paula Leiton del CN Terrassa que té només 15 anys i Judith Forca de 19 anys. És un equip que creix cada dia, son molt ambicioses i sortiran a guanyar.

L'equip espanyol de natació sincronitzada viatja a Kazan amb l'objectiu d'aconseguir les set medalles que van aconseguir a Barcelona l'any 2013. Gemma Mengual torna a la competició en la nova modalitat de duo mixte al costat del jove Pau Ribes.

Una de les absències més destacades en aquests mundials és la del nedador americà Michael Phelps, que està sancionat per conduir ebri.

El Mundial finalitza el 9 d'agost.

Ves al prestage ►

24/07/2015 15:47h