La Titan Desert
La Titan Desert

El proper dilluns, dia 27 d'abril, comença la desena edició de la Titan Desert by Garmin, una de les proves de mountain bike més exigents i dures del món. És una cursa basada en la filosofia del Dakar que es disputarà durant sis dies al desert del Sàhara. Algunes de les condicions necessàries per participar en aquesta prova són l'orientació, la resistència i l'instint, i com no podria ser d'altra manera, el tenir una bona forma física i una gran força mental.

Per primera vegada en la història, hi haurà més de 600 corredors que sortiran de Boumaine Dades, en ple Atlas, per participar en aquesta dura prova. Els recorreguts de les sis jornades són ben variats i exigiran el millor de cadascun dels participants: són un total de 609 quilòmetres que inclouen, entre d'altres, arribar a cotes que superen els 2.300 metres, passar per les temudes dunes de Merzouga, i una etapa (la cinquena) en que els corredors no tindran cap senyalització de l'organització.

I d'entre els nombrosos participants de 20 països diferents, cal destacar corredors de primer nivell internacional, tals com el txec Ondrej Fojtik (guanyador de la cursa de l'any anterior), Milton Ramos, Cory Wallace, Bram Rood, Julen Zubero, i Melcior Mauri, entre altres. Finalment, i com ja és habitual, moltes cares populars formaran part d'aquesta gran aventura: Josef Ajram, la triatleta Maria Pujol, ex esportistes professionals com Iñaki De Miguel i Elisa Aguilar o l'ex futbolista Roberto Solozabal, com a personatges més destacats.

La prova que va idear Juan Porcar fa 10 anys, finalitzarà el dia 2 de maig de 2015 a Maadid.

Vés al prestage ►

25/04/2015 10:36h