FIBA Basketball Worldcup 2019
FIBA Basketball Worldcup 2019

El Mundial de Bàsquet 2019, que aquest any és disputa a Xina va arrancar amb un Angola-Sèrbia com a partit inaugural.

Més tard van jugar alguns equips que intentaran guanyar el títol com són: Canadà, Xina, Argentina o Itàlia.

Una jornada on també va jugar Espanya contra Tunísia i on va demostrar després de les dos últimes derrotes als partits de preparació, que està en forma per guanyar el Mundial.

La selecció dirigida per Sergio Scariolo, després d’enfrontar-se a Tunísia, s’hauran d’enfrontar Puerto Rico i Iran, que en principi no haurien de portar problemes a la selecció encapçalada per Marc Gasol, Ricky Rubio o Juancho Hernángómez.

Una selecció equilibrada amb veterans i debutants compartint un vestuari en fase de renovació. Un equip on destaca l’absència de Pau Gasol, lesionat, que és perdrà un gran torneig de basquet per primera vegada des de l’EuroBasket 2013 d’Eslovènia.

Aquest Mundial de Bàsquet te absències destacades, ja que els equips tenen present que l’any vinent són els Jocs Olímpics de Tokio 2020. La selecció d’Estats Units, no ha convocat a la majoria d’estrelles de la NBA ja que no estaran presents: Lebron James, Kyrie Irving, Stephen Curry, Paul George o Khawi Leonard. Al seu lloc estaran Kemba Walker, Khris Middleton o Jason Tatum. De totes maneres aquest equip surt és favorit per guanyar l’or del Mundial.

Sort a totes les seleccions i que guanyi el millor!

Ves al prestatge d'esports

02/09/2019 14:11h