Al setembre veurem el millor bàsquet mundial
Al setembre veurem el millor bàsquet mundial

Del 30 d'agost al 14 de setembre tenen lloc els campionats del món de bàsquet, en diferents ciutats del territori espanyol. Els primers partits es disputaran a Bilbao, Granada, Gran Canària i Sevilla. A partir de vuitens  de final es faran a Barcelona i Madrid.

Està organitzat per la FIBA, per la Federació Espanyola de Basquetbol, i el Comitè Organitzador del Campionat de 2014.

24 seleccions nacionals classificades de diferents maneres prenen part del campionat.

El format del torneig és el següent. Abans d'arribar als encreuaments entre les 16 millors seleccions, aquestes i 8 més es dividiran en 4 grups de 6 equips on s'enfronten en una lligueta d'on s'eliminen les 2 seleccions que ocupin els llocs 5è i 6è.

Espanya forma part del Grup A juntament amb Sèrbia, França, Brasil, Egipte i Iran. En principi ho te prou fàcil per passar a la següent ronda.

La gran favorita és Estats Units. La selecció organitzadora lluitarà amb Argentina, i seleccions punteres europees com Croàcia, Sèrbia, Lituània, Grècia i França per tal de convertir-se en una alternativa real al poder dels gegants nord-americans.

La selecció Espanyola de bàsquet està integrada per: Pau Gasol, Rudy Fernández, Sergio Rodriguez, Juan Carlos Navarro, José Manuel Calderon, Felipe Reyes, Victor Claver, Ricky Rubio, Sergi Llull, Marc Gasol, Serge Ibaka i Àlex Abrines.

Tots ells dirigits per Juan Antonio Orenga Forcada.

Ves al prestatge d'esports

06/08/2014 08:17h