Guies de lectura

Guia Maresme 2010: Passejades pel Maresme

Guia Maresme 2010: Passejades pel Maresme

Cada any les biblioteques municipals del Maresme fem un treball de col·laboració conjunta que té com a resultat una guia de recursos, que aquest any 2010 dediquem als itineraris, rutes o passejades que es poden fer per la comarca.

El Maresme és una comarca que convida a passejar tot l'any, perquè combina l'harmonia de paisatges naturals de gran bellesa mediterrània amb unes poblacions riques en patrimoni cultural i artístic. Des de la costa, amb les platges extenses i daurades i la blavor del mar al fons, fins a les serres del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la de Marina, amb el verd intens de la vegetació. Tot plegat passant per la història i el patrimoni dels municipis.

Quan obriu la guia trobareu ordenades alfabèticament per pobles les passejades que cada localitat ha proposat, amb un petit pictograma a la cantonada, que indica de quin tipus d'itinerari podrem gaudir: arquitectònic, natural, literari... 

Després de les passejades, a la part final de la guia, trobareu un recull bibliogràfic sobre caminades, excursions o itineraris, tant per cada municipi en concret com per tot el Maresme en general. És un  recull on trobareu també mapes i altres materials útils per a planificar les vostres rutes. Tots els llibres i documents es poden consultar a la biblioteca, i si estan localitzats en un altre centre els podeu demanar a través del servei de préstec interbibliotecari.

Així doncs, us convidem a començar a caminar per les rutes proposades i esperem que aquesta guia us sigui útil per a descobrir nous indrets i gaudir d'unes passejades agradables i interessants pel Maresme.

Biblioteques municipals del Maresme 
Biblioteca cap de zona

Podeu consultar la guia a Trencadís

Guia creada per:

Data de creació: 27/09/2015

Última actualització: 26/05/2022

Torna a l'inici