Guies de lectura

Guia Maresme 2014: La cuina del Maresme

Guia Maresme 2014: La cuina del Maresme

L'any 2004 les Biblioteques Municipals del Maresme vàrem editar la primera guia conjunta sobre la cuina del Maresme Els Plats del Ma­resme: les receptes de la comarca poble a poble. L'èxit d'aquesta guia ens ha animat deu anys després a repetir l'experiència amb altres plats propis de la comarca, però amb la novetat que podeu veure com elaboren aquestes receptes els restaurants més prestigiosos de cada població a través dels vostres dispositius mòbils.

La guia va acompanyada d'una bibliografia en què des de mestresses de casa fins a reconeguts cuiners de fama internacional ens mostren i transmeten la seva saviesa a la cuina que, encara que no porti l'etiqueta de maresmenca, és inevitable que es nodreixi d'uns productes de la terra i del mar que el Maresme té amb escreix.

I com que estem parlant d'un art creatiu, animem a tots els que llegeixin aquestes pàgines que s'acostin a la biblioteca de la seva població, i tafanegin la secció de cuina on trobaran mil i una receptes per inspirar-se, des de les més locals fins a les més exòtiques.

Bon profit!

Podeu consultar la guia a Trencadís

Guia creada per:

Data de creació: 02/10/2015

Última actualització: 26/05/2022

Torna a l'inici