Guies de lectura

Reculls 2023: L’economia social i solidària

Reculls 2023: L’economia social i solidària

El recull L’Economia social i solidària pretén donar a conèixer els diversos projectes que es duen a terme a la comarca del Maresme i que busquen el benefici de la seva comunitat des de la solidaritat, la inclusió i la sostenibilitat sense lligar-ho a un benefici econòmic.

Aquest recull és una mostra d’iniciatives tan diverses com la compra conjunta i sostenible, la cura de les persones, la formació, l’acompanyament en la diversitat, l’accés al lleure i a la cultura, l’associacionisme o el desenvolupament laboral i personal, entre d’altres.

Les Biblioteques del Maresme segueixen amb el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides. Cada iniciativa s’emmarca dins d’uns d’aquests ODS per prendre consciència social sobre els grans reptes globals que tenim com a societat: fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, indústria i innovació, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, vida submarina i terrestre i pau, justícia i institucions sòlides.

Mira la guia de lectura a Trencadís

Podeu consultar els Reculls al web www.recullsbibliotequesmaresme.cat

Data de creació: 11/05/2023

Última actualització: 12/05/2023

Torna a l'inici