Activitats

Envelliment i Alzheimer

La Biblioteca S. Vives Casajuana forma part del Grup de Treball de les Biblioteques Bages i Moianès per  la Salut Mental des de la seva creació l’any 2020.

Enguany participem en el projecte de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, dins del marc de Cultura transformadora en el programa de Salut Mental.

Portarem a terme diverses activitats culturals en col·laboració amb la Fundació Alzheimer Catalunya, amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general, fer visible l’Alzheimer, la demència i afavorir la prevenció i el tractament d’aquests trastorns.

Aquest projecte tindrà el seu inici el 21 de Setembre “Dia Mundial de l’Alzheimer”, i continuarà durant el mes d’octubre, en el marc del Dia Mundial de la Salut i la Setmana de la Gent Gran.

Us convidem a tots a participar en aquestes activitats de divulgació i sensibilització, suport als cuidadors i familiars, i tallers específics per a la millora de la qualitat de vida.

La primera activitat serà el pròxim dijous 21 de setembre a les 17.00 h i porta per títol "Envelliment i Alzheimer: per a familiars i persones cuidadores" i anirà a càrrec de la Fundació Alzheimer Catalunya.

Us hi esperem!

Data
21/09/2023
Hora
17:00 h
Duració
1 h
Lloc
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Com arribar

Creixell,6

08295 Sant Vicenç de Castellet

 

Tel: 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
Tipus d'activitat
Xerrada
Mitjana (0 Vots)