Samantha Vallejo-Nágera

Samantha Vallejo-Nágera, va viure des de jove "entre fogons", com ella mateixa afirma, però mai es va plantejar l'assumpte com una professió.

La seva mare, d'origen francès, va inculcar a Samantha un gran amor per la cuina i la va educar en l'àmbit. La futura xef va començar a fer experiments culinaris molt jove, al principi en l'àmbit de la rebosteria. Malgrat el seu patent amor per la Cuina, Samantha va optar per formar-se per organitzar esdeveniments i com a arquitecta de jardins.

No obstant això, va aprendre al restaurant de Gustavo Horcher, va estudiar a l'escola francesa de Paul Bocuse i treballà a Arzak (San Sebastián), a més de l'hotel Miramar (Biarritz), entre altres llocs. L'any 1995 fundà la seva empresa, "Samantha de España", dedicada al càtering, organitzant cada sopar o festa de forma original i única, tant pel que fa al menjar com a la decoració.

També és una de les presentadores i jurat del programa Masterchef i presenta altres programes del canal Cocina com El toque de Samantha o Celebraciones fáciles.

  També et pot interessar:

Presència a les xarxes socials:

  Vés al prestatge:

Data de creació 22-11-2019 Última actualització 22-11-2019