Clubs de lectura

Club de lectura de Còmics de la Biblioteca de Llavaneres - Sant Andreu de Llavaneres. Biblioteca
Club de lectura de Còmics de la Biblioteca de Llavaneres

El Club de lectura de Còmics és una activitat de la biblioteca iniciada l'any 2011 que té com a objectiu aprofundir en el món del còmic (escoles, tècniques...), promoure la seva lectura i donar a conèixer aquest gènere entre el públic adult a través d’un conductor/moderador.

El Club de lectura de Còmics és moderat per en Xavier Calderer.

Si voleu inscriure-us al Club de Lectura de Còmics, només cal que vingueu a la Biblioteca.

 

 

Les condicions per participar són les següents:

  • És realitzarà el segon dissabte de cada mes, a les 12.00h. Les dates del club seran fixes i només subjectes a canvis excepcionals, sempre depenent del conductor del club o de la biblioteca. En aquests casos, la mateixa biblioteca informaria degudament i amb temps del canvi de data. Pel que fa a aquesta temporada, la data fixada serà el segon dissabte de cada mes. Amb l’excepció del mes d'octubre, que, per ser festiu el dia 12, el Club es faria el dia 19 d'octubre del 2019. 
  • Cal fer efectiva la taxa de 13,5€ (1,5€ pel còmic de cada mes), a principi de temporada, en concepte de pagament pel préstec interbibliotecari del còmic de cada mes.
  • De la mateixa manera que en el Club de lectura de novel·les, els membres del Club de lectura de Còmics, el mateix dia de cada sessió del club, s’enduran el seu exemplar del títol escollit pel conductor del club, que serà comentat durant la sessió següent.
  • Període d’inscripció obert.

Animeu-vos!

  • Adults

Data d'actualització: 15/07/2020

Mitjana (0 Vots)