Clubs de lectura

Club de lectura de Còmics de la Biblioteca de Llavaneres - Sant Andreu de Llavaneres. Biblioteca
Club de lectura de Còmics de la Biblioteca de Llavaneres

El Club de lectura de Còmics és una activitat de la biblioteca iniciada l'any 2011 que té com a objectiu aprofundir en el món del còmic (escoles, tècniques...), promoure la seva lectura i donar a conèixer aquest gènere entre el públic adult a través d’un conductor/moderador.

El Club de lectura de Còmics és moderat per en Xavier Calderer.

Si voleu inscriure-us al Club de Lectura de Còmics, només cal que vingueu a la Biblioteca.

 

 

Les condicions per participar són les següents:

  • És realitzarà el segon dissabte de cada mes, a les 12.00h. Les dates del club seran fixes i només subjectes a canvis excepcionals, sempre depenent del conductor del club o de la biblioteca. En aquests casos, la mateixa biblioteca informaria degudament i amb temps del canvi de data. Pel que fa a aquesta temporada, la data fixada serà el segon dissabte de cada mes. 
  • De la mateixa manera que en el Club de lectura de novel·les, els membres del Club de lectura de Còmics, el mateix dia de cada sessió del club, s’enduran el seu exemplar del títol escollit pel conductor del club, que serà comentat durant la sessió següent.
  • Us recordem que, per seguir totes les mesures de seguretat i la normativa aplicable per a la prevenció de contagis de la Covid-19, serà obligatori per als usuaris l’ús de mascareta. També serà obligatori el rentat de mans amb hidrogel i el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres.
  • Període d’inscripció obert.

Animeu-vos!

  • Adults

Data d'actualització: 19/03/2021

Mitjana (0 Vots)