Clubs de lectura

Club de Lectura Fàcil en Castellà - Castellbisbal. Biblioteca Josep Mateu i Miró
Club de Lectura Fàcil en Castellà

El Club de Lectura Fàcil en Castellà és un club de lectura destinat a neolectors de castellà. S'adreça a tothom i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries (immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient, etc.) o permanents (trastorns de l'aprenentatge, diversitat funcional, senilitat, etc.). La Biblioteca gestiona el club en col·laboració amb l'Espai d'Adults de Castellbisbal.

La dinàmica del Club gira al voltant d'una lectura trimestral d'un llibre adaptat segons les pautes e la lectura fàcil, que es fa setmanalment a la Biblioteca, el divendres de 17.00 a 18.00 h. El grup està conduït i moderat per una professora de l'Espai d'Adults de Castellbisbal, que fa una proposta de treball de lèxic, a partir de la lectura proposada i facilitada per la Biblioteca.

 

 

 

Les notícies relatives a l’expansió de l’epidèmia del coronavirus són sobradament conegudes. Hem procurat que les activitats de la Biblioteca recuperessin un mínim de normalitat i es poguessin fer amb seguretat per a vosaltres i el personal que hi serveix.

 

No obstant això, la revolada que ha emprès la seva afectació han mogut l’Ajuntament de Castellbisbal a suspendre  fins nou avís les activitats presencials dels clubs de lectura, amb el propòsit de contribuir a la reducció de la mobilitat i els contactes personals, requisit que es considera necessari per rebaixar la freqüència en l’encomanament de la malaltia.

 

En quant puguem reprendre el Club de forma presencial, us ho farem saber.

  • Adults

Data d'actualització: 14/12/2020

Mitjana (0 Vots)