Clubs de lectura

Club de Lectura de Novel·la - Castellbisbal. Biblioteca Josep Mateu i Miró
Club de Lectura de Novel·la

El Club de Lectura de Novel·la és un espai de trobada mensual per compartir amb d'altres persones la lectura privada d'un mateix llibre. Es reuneix, per norma general, el quart dimarts de cada mes a les 19.00 h. No obstant això, consulteu el calendari, perquè algunes vegades es pot reunir el tercer o el cinquè dimarts del mes. Les membres del club comparteixen la seva visió sobre una lectura proposada per la Biblioteca i van acompanyades d'una animadora que modera el debat.

Aquesta temporada, la normativa del PROCICAT relativa a la protecció contra la COVID-19 ja permet les trobades presencials si respecten les garanties sanitàries. Per reunir-nos en seguretat, farem les trobades al foyer de l'Auditori Els Costals.

Calendari de sessions:  dimarts 26 d'octubre de 2021, dimarts 23 de novembre de 2021; dimarts 21 de desembre de 2021; dimarts 25 de gener 2022 (trobada amb l'escriptora Alba Dalmau); dimarts 1 de març de 2022; dimarts 29 de març de 2022; dimarts 26 d'abril de 2022; dimarts 24 de maig de 2022; dimarts 28 de juny de 2022.

Les membres del Club llegiran i comentaran, entre d'altres lectures: L'Infinit dins d'un jonc, d'Irene Vallejo; Vozdevieja, d'Elisa Victoria; Les Senyoretes de Lourdes, de Pep Coll; El Camí deñs esbarzers, d'Alba Dalmau; Nosaltres dos, de Xavier Bosch; Cançó de la plana, de Kent Haruf. A cada sessió, moderada per la Mercè Carrillo, es comenta una novel·la diferent.

Activitat gratuïta.

Les places d'aquest club de lectura són limitades i cal inscripció prèvia.

 

  • Adults

Data d'actualització: 09/09/2021

Mitjana (0 Vots)