Clubs de lectura

Club de lectura LLEGIR EL TEATRE

Club de lectura sobre textos teatrals. Cada sessió es dedica a una obra inclosa en la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Els membres del club tenen la possibilitat d’anar al TNC a veure les obres amb descompte.

Conduïda per l'actriu Elena Codó

Cal inscripció prèvia

 

Com funciona?

A cada trobada, els participants comparteixen, analitzen i intercanvien opinions sobre el text teatral proposat a la sessió anterior, acompanyats pel conductor del club, que aporta materials complementaris de primera mà sobre els textos i els muntatges, per aprofundir en alguns dels aspectes més rellevants de l’obra, desgranar-ne els menys evidents, i situar la importància de cada obra en el seu context general i en la realitat escènica del TNC. Prèviament els participants hauran llegit l'obra.

 

Com es poden aconseguir els llibres de les obres?

La Biblioteca SAV facilita els exemplars dels textos als membres del club, que es poden quedar l’exemplar.

 

Es podran veure les obres?

Els lectors del club gaudeixen d’un descompte del 15% per adquirir entrades per als espectacles de la temporada 2022-2023 del TNC. Cada lector pot disposar d’un màxim de 2 entrades per espectacle amb aquest descompte. El 20 de maig hi haurà la trobada de clubs al TNC, amb la possibilitat de veure l'obra Mal de Coraçon, adquirint les entrades amb el descompte del 15%.

 

A qui va destinat?

A qualsevol persona interessada a:

  • Llegir i compartir una estona tot parlant de lectures poc habituals.
  • Iniciar-se en la lectura de textos de teatre i en tot allò que envolta el fet teatral, per poder-lo entendre i gaudir amb més profunditat.
  • Disposar d’eines per ser un espectador de qualitat davant qualsevol forma d’espectacle (teatre, cinema, dansa...), i de cultura en general.
  • Enriquir-se a través de les aportacions del grup.

 

 

Què cal fer per participar?

  1. Inscriure’s a la Biblioteca SAV.

 

Cal inscripció prèvia.

Tel. 93 845 30 77.

Adreça electrònica: b.st.antoni@diba.cat

Per estar al dia de les activitats de la Biblioteca Joana Raspall i Juanola, consulta la nostra pàgina de Facebook!

 

Data d'actualització: 21/12/2022

Mitjana (0 Vots)