Clubs de lectura

Club de lectura LLEGIR EL TEATRE

Club de lectura de textos teatrals. Cada sessió es dedica a una obra inclosa en la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Els membres del club tenen la possibilitat d’anar al TNC a veure les obres amb descompte.

Conduïda per l'actriu Elena Codó.

Inscripcions obertes durant el mes de setembre.

 

Com funciona?

A cada trobada, els participants comparteixen, analitzen i intercanvien opinions sobre el text teatral proposat a la sessió anterior, acompanyats pel conductor del club, que aporta materials complementaris de primera mà sobre els textos i els muntatges, per aprofundir en alguns dels aspectes més rellevants de l’obra, desgranar-ne els menys evidents, i situar la importància de cada obra en el seu context general i en la realitat escènica del TNC. Prèviament els participants hauran llegit l'obra.

 

Com es poden aconseguir els llibres de les obres?

La Biblioteca SAV facilita els exemplars dels textos als membres del club, que es poden quedar l’exemplar.

 

Es podran veure les obres?

Els lectors del club gaudeixen d’un descompte del 15% per adquirir entrades per als espectacles de la temporada 2023-2024 del TNC. Cada lector pot disposar d’un màxim de 2 entrades per espectacle amb aquest descompte. El 25 de maig hi haurà la trobada de clubs al TNC, amb la possibilitat de veure l'obra Els Criminals de Ferdinand Bruckner.

 

A qui va destinat?

A qualsevol persona interessada a:

  • Llegir i compartir una estona tot parlant de lectures poc habituals.
  • Iniciar-se en la lectura de textos de teatre i en tot allò que envolta el fet teatral, per poder-lo entendre i gaudir amb més profunditat.
  • Disposar d’eines per ser un espectador de qualitat davant qualsevol forma d’espectacle (teatre, cinema, dansa...), i de cultura en general.
  • Enriquir-se a través de les aportacions del grup.

 

Què cal fer per participar?

  1. Inscriure’s a la Biblioteca SAV.

 

27 d'octubre de 2023: La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda

24 de novembre de 2023: La Festa de Daniela Freixas

15 de desembre de 2023: La Tempesta de William Shakespeare

23 de febrer de 2024: Els Watson de Laura Wade

22 de març de 2024: Entrevistes breus amb dones excepcionals de Joan Yago

26 d'abril de 2024: Els criminals de Ferdinand Brunckner

24 de maig de 2024: Amnèsia de Nelson Valente

 

Excepcionalment la trobada del desembre serà el tercer divendres i al gener no n'hi haurà. A l'octubre l'obra facilitada serà Un dia, de Mercè Rodoreda, ja que des del TNC només s'editen obres originals.