Clubs de lectura

Club Llibres Vibrants - Piera. Biblioteca
Club Llibres Vibrants

Espai de trobada per a persones que comparteixen el gust per la lectura i la tertúlia, així com la descoberta de noves novel·les i autories.

Per a públic adult.

Les trobades són mensuals, últim dilluns de mes, a les 18.30h.

Conduït per Marta Domènech, creadora de continguts @unlibroenmano

Activitat gratuïta. Aforament limitat a 20 places. Cal inscripció prèvia. Inscripcions obertes a partir del juliol. La primera lectura es recollirà en el moment de fer la inscripció.

Sessions:

  • 28 de novembre: Demane'm el que vulguis de Megan Maxwell. 
  • 25 de novembre: Les temptacions d'Eva de l'Imma Sust. 
  • 16 de desembre: Sexe fora de norma (gelats) de VVAA.

La Biblioteca de Piera presenta una nova proposta per als amants de la lectura: el Club de Novel·la Eròtica "Llibres Vibrants". A partir del 28 d'octubre, i cada últim dilluns del mes, els lectors tindran l'oportunitat de submergir-se en les trames apassionants del gènere eròtic. Amb la creadora de continguts Marta Domènech (@unlibroenmano), una coneguda booktagrammer pierenca, les sessions prometen ser no només estimulants, sinó també enriquidores.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 27 de juny. Per unir-se al club, només cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a b.piera@diba.cat, trucant al 93 778 96 65 o enviant un missatge via WhatsApp al 608 91 79 20. Una vegada inscrits, els participants podran recollir el llibre seleccionat per a la primera sessió de lectura, que és "Demane’m el que vulguis" de Megan Maxwell, assegurant una experiència completa i participativa per a tots els interessats en la literatura eròtica.

  • Adults