Per fi vacances

Després d'uns mesos confinats, pendents de les fases de desescalada,  tristos i angoixats pels contagis del covid-19. Per fi arriba l'estiu i la nova normalitat!

Tant si et quedes a casa com si marxes fora, el Prestage de Cinema t'ofereix una bona manera de viatjar amb una tria de pel·lícules per remarcar que les VACANCES ja són aquí. 

 

 

P.D: Afortunadament els anys 60 queden lluny...

Vacaciones en Roma, de William Wyler (1953)

Comencem amb una història que t'enamorarà a l'instant. Una princesa sense ganes de complir el protocol i un periodista àvid d'exclusives que es fa passar per turista. Tot plegat és un meravellós conte de fades a la ciutat eterna.

 

 

 

Las Vacaciones de M. Hulot, de Jacques Tati (1953)

Un home com en Monsieur Hulot fugint de la ciutat per anar a una preciosa localitat bretona amb platja i molta tranquil·litat. Què pot anar malament? 

efilm

 

 

 

 

El Año que mis padres se fueron de vacaciones, de Cao Hamburger (2006)

Al Brasil del 70 com en altres països llatinoamericans, marxar de vacances no sempre era sinònim de festa i descans, i sinó que li diguin als pares del petit protagonista, que han de fugir de la dictuadura militar per ser militants d'un partit d'esquerra, en un estiu on la selecció de futbol va enamorar al món amb el millor joc que mai s'havia vist. 

 

 

 


Vacaciones de ferragosto, de Gianni Di Gregorio (2008)

T'imagines passar unes vacances d'agost a Roma a 40 graus a l'ombra i que t'encarreguin cuidar quatre àvies de quatre amics que marxen de vacances? Una comèdia encantadora i amb tones d'humanitat.

efilm

 

 

 

 

Estiu 1993, de Carla Simón (2017)

En aquesta pel·lícula seguim tenint cura d'éssers humans ferits per les circumstàncies, i és que la Frida passarà les seves primeres vacances amb la seva nova família després de la mort dels seus pares. Un film on la sensibilitat, l'amor i la pèrdua es troben per passar un estiu inoblidable.

efilm

 

 

 

 

Nuestro último verano en Escocia, de Andy Hamilton i Guy Jenkin (2014)

I ara marxem a Escòcia per passar uns dies amb una família tant adorable com imprevisible, i és que quan l'avi i els nens es confabulen no hi ha pares que els puguin aturar.

 

 

 

Las Largas vacaciones del 36, de Jaime Camino (1976)

Les vacances del 1936 van trencar una generació i en van hipotecar unes quantes més. Com era estiuejar en un moment tan convuls com el juny del 36?

 

 

 

 
 

Verano de una familia de Tokio, de Yôji Yamada (2017)

Tercera entrega de la història d'una família japonesa peculiar, que ret homenatge al mestre Ozu i els seus "Cuentos de Tokyo"  

 

 

 

 

 
 

El Verano de Kikujiro, de Takeshi Kitano (1999)

Una altra proposta que prové del Japó i de l'inclassificable Takeshi Kitano, capaç de crear el programa "Humor amarillo" i tot seguit dirigir amb extraordinària sensibilitat, poesia i senzillesa l'estiu d'un nen a la recerca de la seva mare.

 

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Vacaciones en el mar (1977-1987)

Et regalem un passatge al paradís flotant. Sigueu benvinguts al Pacific Princess, el "love boat" on tot és possible.

 

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 25-06-2020 Última actualització 30-06-2020