Dia Internacional de la Dansa

El 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa (DID). Proposat pel Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO, aquesta data commemora el naixement del creador del ballet modern Jean-Georges Noverre (França, 1727 - 1810).

Cada any, el Consell Executiu de l'ITI, en col·laboració amb el Comitè de Dansa de l'ITI i l'Aliança Mundial de Dansa encarreguen el tradicional missatge a una personalitat del món de la dansa. Enguany la ballarina i coreògrafa xinesa Yang Liping

A Barcelona la celebració del Dia Internacional de la Dansa 2023 esdevindrà de nou un escenari obert a la ciutadania. El dia 28 d’abril tres coreògrafes seleccionades per convocatòria oberta estan treballant amb les entitats de dansa de tres districtes de la ciutat per a proposar tres accions de visibilització simultànies.

Des del Prestatge virtual d'Arts escèniques et recomanem 12 documentals al voltant de la dansa disponibles en línia i unes foto recomanacions molt coreogràfiques, corporals i expressives per celebrar aquest dia.

Tothom a ballar! #DID23 #DiaInternacionaldelaDansa

  A les biblioteques trobaràs:

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 25-04-2019 Última actualització 25-04-2023