Viatjar amb amics

Qui no ha fet un viatge amb amics, per aquest motiu des del prestatge virtual de turisme us proposem de fer un viatge amb el vostre grup d’amics. Un viatge pot variar molt en funció de les aficions o interessos dels integrants i les ganes d’aventura que es tinguin.

Així doncs us presentem tres escenaris: muntanya, platja i en ruta. A partir d’aquí, cadascú pot combinar les diverses opcions segons els seus interessos.

Qualsevol amant de la muntanya coneix mínimament el Pirineu, ja que és la gran serralada que ens queda més a prop; però hi ha moltes altres destinacions que poden resultar molt interessants també.

Us podeu calçar les botes i prepara la motxilla per recórrer els cims i les serres més emblemàtics de la Península Ibèrica. En primer lloc tenim Sierra Nevada, a Andalusia, on hi trobem el pic més alt. A més, altres llocs com el Sistema Central on destaquen la Serra de Gredos a la província d’Ávila i la Serra de Guadarrama a la comunitat de Madrid. Per últim, però no menys important, al nord hi ha la zona de Picos de Europa a la frontera entre Astúries, Cantàbria i Castella i Lleó.

Si us ve de gust travessar fronteres, les possibilitats són moltíssimes: a Europa Central hi podem trobar els diversos massissos dels Alps -repartits entre França, Itàlia, Suïssa, Àustria, Eslovènia i Alemanya-, i els Tatres -entre Eslovàquia i Polònia.

  Vés al prestatge:

Para-sol, banyador, crema solar... Hi ha alguna cosa més estiuenca que la platja? A Catalunya hi podem trobar tot tipus de platges. Però amb la colla voleu anar més lluny? Hi ha moltíssimes opcions. Aquí teniu dues propostes ben interessants i originals. En primer lloc, la reserva natural del Cabo de Gata a Almería mereix una visita perquè de moment s’ha conservat força verge. Però si preferiu una illa Creta és un destí molt interessant. Hi trobareu una cultura amb diverses influències, diferent a la nostra, i la història d’una de les primeres civilitzacions del mediterrani; a més d’unes platges de somni.

  A les biblioteques trobaràs:

  Vés al prestatge:

Per últim, una opció d’allò més divertida de cara a unes vacances amb amics és un viatge per carretera. Per muntar una ruta o viatjar al vostre aire de forma improvisada, ho podeu planificar amb el vehicle propi, que no necessàriament ha de ser un cotxe o furgoneta, també hi ha qui viatja en moto o bicicleta. Per altra banda, també podeu planejar un viatge amb transport públic, entre els quals destaca el conegudíssim Interrail, una opció prou econòmica per recórrer Europa en tren.

  Vés al prestatge:

Data de creació 21-07-2022 Última actualització 26-07-2022