Horòscop 2016: així has d'alimentar-te segons el teu signe

iStock © Riverlim


Segur que moltes vegades has consultat l'horòscop per veure si t'afavorirà en els negocis d'aquella setmana, o si t'ajudarà a conquerir l'amor desitjat, però t'has preguntat mai quins aliments et beneficien i quins poden ser perjudicials segons el teu signe del zodíac?

Cada signe del zodíac és propens a patir algunes malalties per això és important que paris atenció i esborris de la teva llista de la compra els aliments que no et covenen.

 

Àries

Els nascuts sota el signe d'Àries solen ser impulsius i impacients, per tant, tot i que gaudeixin menjant ho faran ràpidament per degustar-ho tot sense esperar.

Per aquest motiu, els Àries hauran de tenir cura amb el menjar ràpid, essent aconsellable que dediquin temps a mastegar correctament i que prenguin plats complets però suaus com un arròs basmati amb verdures a la planxa.

T'interessa: 

Dóna una volta a les verdures: aprèn a menjar saludablement tot degustant 20 verdures a través de més de 50 receptes diferents / Cristina Viader
Taure

Els Taure són hedonistes per naturalesa i estimen les coses ben fetes però senzilles, per això per a ells l'ideal és un guisat ben preparat amb bons ingredients.

No obstant això, és important que els Taure no abusin dels greixos ja que són poc donats a controlar les quantitats el que podria repercutir en el seu colesterol, per això és aconsellable que incloguin molts vegetals a la seva dieta però deliciosament cuinats.

T'interessa: 

100% verdura : el reino vegetal en tu plato
Bessons

Bessons és el signe més dinàmic de tot el zodíac, per això són persones que els agrada provar-ho tot i descobrir nous sabors.

Això els hi pot ocasionar algun que altre problema gàstric per això sempre serà aconsellable que augmentin la quantitat d'aliments que puguin ajudar-los a regular el seu trànsit com els cerelas integrals, les pastanagues o els kiwis.

T'interessa: 

El Kiwi: com preparar-lo 10 vegades / Jackie Emery
Cranc

Si hi ha una paraula per definir els nascuts sota el signe de Cranc sens dubte és emotivitat.

Els Crancs gaudeixen estar a casa i fer plans tranquils i per això no és estrany que abusin dels pica-pica i dolços, de manera que serà convenient que moderin la seva manera compulsiva de menjar i prenguin begudes detox però nutritives per equilibrar el seu organisme.

T'interessa: 

Operación detox: plan de 4 días para limpiar tu cuerpo: activa tu salud, recupera tu energía y belleza, y siéntete mejor que nunca / Shauna R. Martin; prólogo de Mayim Bialik
Lleó

Els Lleó són pura passió per això gaudeixen menjant com ningú, sobretot coses molt saboroses com una bona carn o unes postres amb xocolata. Sens dubte aquesta manera de menjar acabarà ocasionant-los algunes molèsties de salut de manera que serà una bona idea equilibrar els àpats cuinant al vapor i prescindint dels dolços industrials.

T'interessa: 

Cocinar... ¡a todo vapor! / Hilda Parisi
Verge

Els Verge són els més sibarites de tots. Tot i que els nascuts sota aquest signe estan al corrent de les tendències culinàries més exquisides, de vegades prenen racions massa petites o prescindeixen completament dels greixos, per això serà recomanable que augmentin la quantitat de vitamina B incloent la carn vermella en la seva alimentació.

T'interessa: 

  Asados : carnes, pescados, verduras, salsas y mucho más / Sonia Stevenson  [DISPONIBLE VISTA PRÈVIA]
Balança

Els Balança no són massa exigents a l'hora de menjar però no per això estan disposats a renunciar a una bona taula. Sovint es conformen "amb qualsevol cosa" i això els pot ocasionar una sèrie de problemes en el fetge, de manera que hauran d'augmentar les racions de verdures incloent en la seva dieta aliments com l'alberginia, el carbassó o el bròquil.

T'interessa: 

L'Albergínia: com preparar-la 10 vegades / Núria Bàguena
Escorpió

Els Escorpió estimen les emocions fortes per això quan s'asseuen a taula volen plats saborosos que no els deixin indiferents. Sovint solen abusar de la sal que pot provocar des d'una tensió elevada fins a retenció de líquids. D'aquesta manera, els Escorpió hauran de prescindir dels embutits, dels aperitius grassos o els plats precuinats.

T'interessa: 

  La Buena cocina sin sal / Patrizia Cuvello, Daniela Guaiti, con la colaboración de Anna Prandoni
Sagitari

Els nascuts sota el signe Sagitari són viatgers i aventurers per naturalesa de manera que pot ser que abusin de la cuina exòtica, el que sens dubte pot repercutir en la seva salut.

Serà més que recomanable que els Sagitari comencin a incloure en la seva dieta ingredients contundents però sans com el salmó, o la carn de vedella.

T'interessa: 

  El Salmó: com preparar-lo 10 vegades / Jari Jokiaho
Capricorn

Els Capricorn són sens dubte els més generosos de tot el zodíac. Això vol dir que adoren cuinar per als demés i sovint acaben menjant-se la pitjor part o menjant molt poc o molt ràpid.

Per a ells es recomana que prenguin aliments lleugers però nutritius com una crema de carbassó o tabule, però el més important és que masteguin correctament per evitar els problemes intestinals als que són propensos.

T'interessa: 

Amanides: la frescor de la terra / Mariona Quadrada i Josep Borrell Garciapons
Aquari

Els Aquari són difícils de conformar, però això no vol dir que hagin de menjar en restaurants exclusius, sinó que el que vagin a prendre estigui saborós i al punt.

Per als Aquari es recomana que s'arrisquin una mica i modifiquin la seva alimentació descobrint nous sabors però sempre escollint ingredients sans com el gingebre o el kale.

T'interessa: 

Quinoa : el tesoro de los Incas: una de las mejores proteínas vegetales del planeta / Clea   [DISPONIBLE VISTA PRÈVIA]
Peixos

En ocasions els Peixos acaben exigint-se massa a sí mateixos i això també inclou l'alimentació. Són un dels signes més complexos del zodíac, per la qual cosa no es conformaran fàcilment a l'hora de menjar i això pot derivar en una sèrie de problemes nutricionals per això se'ls recomana augmentar el calci en la seva alimentació.

T'interessa: 

  Leches y yogures vegetales hechos en casa: cómo preparar leches, yogures, quesos, cremas, tofu, batidos, helados y granizados / Anne Brunner   [DISPONIBLE VISTA PRÈVIA]

 

 

     Vés al prestatge de Salut ►

     Vés al prestatge de Cuina i vins ►

Data d'actualització: 22/01/2016