Salut

9es Jornades de Vida Sana a la Biblioteca de Castelldefels

cartell 9es Jornades de Vida SanaEl 17 de febrer arrenquen les 9es Jornades de Vida Sana a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels, amb més de trenta activitats programades per a tots els públics.

Aquestes jornades es programen cada any amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal. S’hi poden trobar temàtiques com el feng shui, l’herboristeria, l’aromateràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, el ioga, etc. Les jornades es porten a terme gràcies als col·laboradors, que enguany han volgut tornar a participar en les jornades donant a conèixer les seves especialitats i també comptem amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels.


Mira tot el que hem preparat:


Dra. Rosa Casafont  Més informació i inscripcions: Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado | FORMULARI D'INSCRIPCIONS
Adreces electròniques: biblioteca@castelldefels.org | b.castelldefels@diba.cat


Dijous 17 de febrer tindrà lloc la  xerrada inaugural: "Un viatge al nostre món emocional
a càrrec de la doctora, neurobiòloga i divulgadora científica Rosa Casafont.

Lloc: Espai Margarida Xirgu de la biblioteca. En aquest cas, no cal inscripció prèvia (cabuda limitada).

T'hi esperem!

Descobrirem si hi ha emocions universals independentment de la cultura, i si n’hi ha que són influïdes pel nostre entorn social. Descobrirem per què ens serveixen o si poden interferir a l’hora de prendre les nostres decisions.
 

Podrem identificar quines estructures del cervell hi participen més o menys intensament i si tenim, i com, la possibilitat de regular-les perquè no derivin en comportament de risc... entre altres aspectes que t’agradarà descobrir.

Tornaràs a casa amb eines d’aplicació pràctica per saber per què et sents com et sents quan les emocions afloren; per què el teu cos s’altera i el teu pensament i decisions també; l’estrès és una moda o una realitat?

 

  A les biblioteques trobaràs:

Gimnasia emocional y coaching / Rafael Bisquerra (coord.); Rosa Casafont i altres autors
Viaje a tu cerebro. El arte de transformar tu mente / Rosa Casafont
Nova edició revisada AVIAT ARRIBARÀ A LES BIBLIOTEQUES

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 11-02-2022 Última actualització 17-02-2022